Parimad strateegiad oma värbamisturunduse suurendamiseks

Eduvõimaluste suurendamiseks on oluline kaardistada õiged strateegiad klientide hankimiseks . Peate arvestama sihtturgu, kanaleid, sõnumeid, eelarvet, konkurentsi ja muid sellest tulenevaid tegureid.

Siin on mõned järeleproovitud taktikad, mis võivad aidata teil saavutada märkimisväärset kasvu klientide hankimise turunduses.

Segmenteerimine ja isikuarendus

Kui segmenteerite või jagate oma C taseme täitevnimekiri sihtrühma väiksemateks, eristatavateks rühmadeks konkreetsete omaduste või käitumise põhjal, saate aru nende ainulaadsetest vajadustest, eelistustest ja valupunktidest.

C taseme täitevnimekiri

Seda tehes luuakse sihitud turundussõnumid, mis nendega resoneerivad.

Isikuarendus viib seda veelgi kaugemale, luues teie ideaalsetest klientidest väljamõeldud esitusi, aidates teil sõnumeid tõhusamalt isikupärastada.

Segmenteerimine aitab teil ka turundusressursse tõhusamalt jaotada.

Selle asemel, et valida kõigile sobiv Fuotferkear yn in populêre Súdafrikaanske hardwarewinkel lähenemisviis, saate keskenduda segmentidele, mis toovad kõige tõenäolisemalt konversiooni ja pakuvad suuremat investeeringutasuvust (ROI).

Sihtides nendes segmentides konkreetseid isikuid , saate oma turundustegevused kohandada nende konkreetsetele vajadustele ja suurendada oma kampaaniate tõhusust.

Segmenteerimise sammud:

  • Koguge andmeid : koguge asjakohaseid andmeid oma praeguste ja potentsiaalsete klientide kohta. See võib hõlmata demograafilist teavet (vanus, sugu, asukoht), psühhograafiat (elustiil, huvid, väärtused), käitumist (ostuajalugu, veebitegevus) ja muud asjakohast teavet.
  • Segmenteerimismuutujate tuvastamine : otsustage, milliseid kriteeriume kasutate oma vaatajaskonna segmenteerimiseks. Need muutujad võivad olla demograafilised (nt vanus, sugu), geograafilised (nt asukoht), psühhograafilised (nt huvid, elustiil) või käitumuslikud (nt ostuharjumused).
  • Segmenteerimiskriteeriumid : rakendage valitud segmenteerimismuutujaid, et rühmitada vaatajaskond segmentideks. Näiteks võivad teil olla sellised segmendid nagu „Noored professionaalid”, „Lapsevanemad” või „Õuehuvilised”.
  • Iga segmendi profiil : koostage iga segmendi jaoks üksikasjalik profiil. See hõlmab nende vajaduste, eelistuste, valupunktide ja käitumise mõistmist. See samm aitab teil luua suunatud turundusstrateegiaid ja kohandada oma tootepakkumisi.
  • Segmendi elujõulisuse hindamine : hinnake iga segmendi suurust, potentsiaalset kasumlikkust ja juurdepääsetavust. Keskenduge atb directory segmentidele, mis vastavad teie ärieesmärkidele ja millel on märkimisväärne potentsiaal.
  • Valige sihtsegmendid : valige segmendid, mille prioriteediks määrate nende atraktiivsuse ja teie ärieesmärkidega vastavuse alusel.

Isiku arendamise sammud:

  • Valige võtmesegmendid:
  • Valige kõige olulisemad ja asjakohasemad segmendid, mille jaoks soovite isikuid luua. Need peaksid olema segmendid, millel on teie ettevõttele märkimisväärne mõju.
  • Koguge teavet:
  • Koguge üksikasjalikku teavet iga segmendi kohta. See võib hõlmata demograafilisi andmeid, huvisid, käitumist, valupunkte, eesmärke, väljakutseid ja ostuharjumusi. Kasutage ülevaate saamiseks küsitlusi, intervjuusid ja B2B turu-uuringuid .
  • Loo persoonid:
  • Töötage kogutud teabe põhjal välja iga segmendi jaoks väljamõeldud, kuid esinduslikud isiksused. Andke igale inimesele nimi, foto ja üksikasjalik taust, mis kajastab tema omadusi ja motivatsiooni.
  • Lisa sügavus:
  • Muutke isikud elavamaks, lisades nende igapäevaelu, motivatsiooni, pettumuste ja eesmärkide kohta jutustavaid üksikasju. See aitab isikuid inimlikuks muuta ja muudab need paremini suheldavaks.
  • Kaardi kasutajate teekonnad:
  • Kaardistage iga isiku jaoks tema klienditeekond . Tuvastage kokkupuutepunktid ja suhtluspunktid, mis neil teie brändiga on, alates esialgsest teadlikkusest kuni ostujärgsete kogemusteni.
  • Testige ja täpsustage:
  • Kontrollige ja täpsustage oma isikuid pidevalt, kui kogute rohkem andmeid ja teadmisi. Veenduge, et teie isikud kajastaksid täpselt teie sihtrühma käitumist ja eelistusi.

Segmenteerimine ja isiksuse arendamine on pidevad protsessid. Turg ja teie klientide eelistused võivad aja jooksul muutuda, seega on oluline olla kursis ja oma strateegiaid vastavalt kohandada. Need protsessid loovad aluse tõhusale turunduse ja kasutajakogemuse kujundamisele, aidates teil luua oma vaatajaskonnaga isikupärastatumat ja mõjuvamat suhtlust.

 

Resihtimiskampaaniad tavaliselt töötavad järgmiselt.

  1. Kasutaja külastab teie veebisaiti : kui kasutaja külastab teie veebisaiti, paigutatakse tema brauserisse küpsis või jälgimispiksel, mis võimaldab teil jälgida nende käitumist ja toiminguid.
  2. Kasutaja lahkub konversiooni tegemata : kui kasutaja lahkub teie veebisaidilt soovitud toimingut tegemata, muutub ta uuesti sihtimise potentsiaalseks sihtmärgiks.
  3. Sihitud reklaamide kuvamine : pärast teie saidilt lahkumist hakkavad kasutajad nägema sihitud reklaame, mis on seotud teie brändi või konkreetsete toodete/teenustega, mida nad vaatasid. Need reklaamid võivad ilmuda erinevatel platvormidel, sealhulgas sotsiaalmeedias, displeivõrgustikes, otsingumootorites ja reklaamivõrgustikes osalevatel veebisaitidel.
  4. Reklaami kohandamine : uuesti sihtivad reklaamid isikupärastatakse kasutaja varasemate interaktsioonide põhjal. Näiteks kui kasutaja lisas üksused ostukorvi, kuid ei viinud ostu lõpule, võidakse uuesti sihtivates reklaamides kuvada need konkreetsed tooted koos stiimuliga, mis julgustab neid tagastama ja tehingut lõpule viima.
  5. Mitu puutepunkti : kordussihtimiskampaaniaid saab rakendada mitmel kanalil, et jõuda erinevatel platvormidel ja seadmetes olevate kasutajateni. See võimaldab suurendada kokkupuudet ja tugevdab kaubamärgi kohalolekut.
  6. Konversioonide optimeerimine : ümbersihtimiskampaania peamine eesmärk on suurendada konversioonide arvu , tuues tagasi kasutajad, kes on üles näidanud huvi, kuid pole veel konversiooni toonud. Tuletades neile meelde nende esialgset suhtlust ja pakkudes stiimuleid, on ümbersihtimise eesmärk suunata kasutajad tagasi teie veebisaidile soovitud toimingu lõpuleviimiseks.

Suheturundus

Suheturundus on teie ettevõttes ülioluline, kuna see puudutab klientidega pikaajaliste sidemete loomist, lojaalsuse suurendamist ja korduvmüügi edendamist.

Peate mõistma oma kliendi vajadusi ja neid täpselt rahuldama. Nad ei ole lihtsalt arvud arvutustabelis, vaid tõelised inimesed, kellel on soovid ja ootused.

Siin on  juhend  eduka ja pikaajalise suhteturunduse ülesehitamiseks. See peaks teile näitama eeliseid ja parimaid tavasid, mida teie klienditeenindusmeeskonnad saavad kasutada kasumlike ja tõeliste suhete loomisel teie sihtturuga.

Järeldus

Niisiis, teil on nüüd ostmisturunduse aimu. Peamised strateegiad, mida oleme arutanud, võiksid muuta kliente meelitada ja hoida. Ärge kartke seda proovida ja proovige neid. Iga samm, mida teete oma omandamisturunduse parandamiseks, võib viia suure eduni. Jätkake edasi lükkamist.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *