Kako povezati statistiku na Instagramu?

Promocija na Instagramu složen je, dosljedan posao. Štoviše, morate stalno analizirati rezultate, procijeniti učinkovitost strategije i izvršiti prilagodbe. Statistika Instagrama pomaže nam u ovom pitanju. Poslovni računi imaju ugrađenu analitiku koja prati važne metrike. Koje točno?

Pogledajmo pobliže mogućnosti analitike na Instagramu, svrhe njezine upotrebe, čimbenike koji utječu na pokazatelje i druge korisne informacije.

 

Što statistika daje na Instagramu?

Informacije iz ovog odjeljka potrebne su za sastavljanje analitike. Vi ocjenjujete:

  • reakcija publike. Analizom statistike možete bolje razumjeti svoje pretplatnike i njihove preferencije;
  • učinkovitost alata za promociju. Ako se tijekom analize utvrde nedostaci, možete ih ispraviti i poboljšati performanse;
  • prometni kanali. Pomoću statistike možete točno odrediti kako sadržaj dolazi do pretplatnika i kako oni uče o vašem profilu.

Najlakši način za prikupljanje podataka o računu je analiza njegove statistike. Informacije će vam dati ideju o kvaliteti publike, angažmanu, aktivnosti, postotku botova i smeću. Ovo je vrlo potrebno za uspješno vođenje poslovnih profila.

Pregled analitike dostupan je na društvenoj mreži isključivo za poslovne račune. Evo kratkih uputa za povezivanje ove vrste profila:

  1. Prijavite se na svoj račun putem službene Instagram aplikacije ili web stranice.
  2. Uđite u dodatni izbornik (gornji desni kut).
  3. Idite na karticu “Postavke”.
  4. Kliknite odjeljak “Račun”.
  5. Pri dnu pronađite opciju “Prebaci se na profesionalni račun”.
  6. Pritisnite “Nastavi”.

Ovaj algoritam radnji prikladako Kupite SMS uslugu bisman je za rad na iOS i Android uređajima. Također se možete prebaciti na poslovni profil koristeći svoje računalo.

Kupite SMS uslugu

Kada dovršite sve korake, pogledi će se početi automatski prikupljati i dodavati u statistiku vašeg računa.

Zapamtite da je prijelaz na poslovni profil obavezan. Nema drugih opcija za postavljanje statistike na Instagramu .

Kako mogu vidjeti indikatore?

Statistika računa

Za početak kliknite na gumb u gornj v em desnom kutu. Ova kart accepting new students at Semarang State ica sadrži odjeljak “Statistika”.

 

Informacije o sljedećim pododjeljcima dostupne su ovdje:

  • “Pregled” – možete se upoznati s obuhvaćenim računima, proučiti interakcije korisnika sa sadržajem;
  • “Vaša publika” – prikazuje podatke o osobama koje su pretplaćene na profil. Detaljna statistika dostupna je samo za profile sa 100 ili više pratitelja;
  • “Sadržaj koji ste objavili” – informacije o publikacijama, pričama, IGTV videozapisima dostupnim za proučavanje. Ovdje također možete kreirati promociju.

Statistiku možete pregledati za 7 dana ili 30. Odaberite razdoblje gore lijevo u odgovarajućem polju.

Foto i video statistika

Ova korisna značajka omogućit će vam praćenje sadržaja koji se najviše sviđa vašim pretplatnicima i drugim korisnicima.

Za pregled informacija idite na određ siza bzb directory datak enu objavu u svom feedu. Ispod fotografije ili videa nalazi se gumb “Prikaži statistiku”.

 

Pritisnite ga, prijeđite prstom prema gore i otvorit će se svi indikatori. Broj lajkova, komentara, repostova i spremanja publikacija dostupan je za analizu. Ispod ćete vidjeti potpunu pokrivenost profila i posjete. Također možete analizirati izvore interakcije (statistika Instagram poslovnog računa pokazuje koliko korisnika vidi vaš sadržaj i gdje ga pronalaze).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *